top of page

Verkkokurssi homeopatiasta raskauden ja synnytyksen tukena

Haluaisitko oppia käyttämään homeopatiaa raskauden ja synnytyksen tukena? Nyt sinulla on siihen upea mahdollisuus! Järjestän netin kautta toteutettavan kurssin, johon voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa! Saat kirjallisen materiaalin sekä osallistut netin kautta kurssille, jossa käymme läpi yleisimmät raskauden ja synnytyksen aikana käytettävät homeopaattiset valmisteet. Saat perustiedot homeopatian käyttämiseen itse raskaudessa ja synnytyksessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset osoitteeseen: anna.multanen(at)gmail.com. Kurssin hinta on 60 euroa (alv 0 e). Varmista paikkasi maksamalla osallistumismaksu etukäteen tilille: FI6239390057632143. Viestikenttään teksti "homeopatiakurssi" sekä oma nimesi. Kurssi sopii sekä odottaville äideille, doulille että kätilöille.

Klikkaa itsesi mukaan Facebookin tapahtumasivulle!

Uusimmat
Arkisto
Hakusanat
Sosiaalinen media
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page