top of page

Reikihoito

Reikihoito 

Teen reikihoitoa sekä omalla vastaanotollani että kotikäynteinä. Hoito kestää tunnin ja sen hinta on 50 euroa.

 

Mikäli tilaat minulta doulapaketin, sisältyy reikihoito halutessasi paketin hintaan.

Tästä pääset suoraan nettiajanvarauskalenteriin, jonka kautta voit varata etähoitoaikoja homeopatiaan, Reikihoitoon tai hypnoterapiaan:​https://www.nightshifthypnotherapy.com/varaa-aika

Reikihoito Turku
Reikihoidosta lyhyesti

Reiki on vanha japanilainen energiaparantamismenetelmä, jonka lääkäri Mikao Usui kehitti. Reiki tarkoittaa puhdasta universaalia energiaa, jota hoitaja kanavoi hoidon aikana käsiensä kautta hoidettavaan. Reikihoidossa hoidettava makaa tai istuu alustalla ja hoitaja pitää käsiään hänen kehollaan. Reikienergia virtaa kehossa sinne, missä sitä tarvitaan. Reikiä ei voi käyttää pahoihin tarkoituksiin, vaan se toimii aina kaikkien korkeimmaksi hyväksi. Kuitenkin varsinkin ensimmäisten hoitokertojen jälkeen hoidettavalle saattaa tulla niin sanottuja puhdistumisoireita, jotka johtuvat siitä, että kehossa on paljon energiatukoksia, jotka lähtevät hoidon myötä liikkeelle. Nämä oireet menevät ohi hoitoa jatkettaessa.

Reiki tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja lievittää stressiä ja ahdistuksia. Sitä voidaan käyttää sekä fyysisissä että henkisissä epätasapainotiloissa. Reiki tukee kehon omaa kykyä parantaa itse itseään. Hoidon aikana sinulle saattaa nousta mieleen erilaisia mielikuvia, ajatuksia tai tunteita.

Olen opiskellut reikihoitajaksi Mika Marttilan ohjauksessa. Valmistuin reikimasteriksi Tuulikki Räisäsen ohjauksessa 2022.

REIKI I -kurssi 11. – 12.11.2023 Seinäjoella

Haluaisitko oppia hoitamaan itseäsi ja muita Reikienergialla? Kiinnostaako sinua energiahoidot ja henkinen kehitys? Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Reikihoitoa Reiki I -kurssilleni!

Reikistä:

Japanilainen Mikao Usui löysi 1920-luvulla uudelleen ikivanhan energiaparannusmenetelmän, Reikin. Reikienergialla tasapainotetaan kehon energiavirtoja ja ylläpidetään kehon elinvoimaa. Reikikurssin käynyt voi hoitaa itseään ja muita virrattamalla Reikienergiaa käsiensä kautta. Reiki I -kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta energiahoitamisesta. Reiki on kaikista uskonnoista ja elämänkatsomuksista vapaa hoitomuoto, jota kuka tahansa voi oppia käyttämään.

Kurssilla opitaan itsehoito Usuin menetelmällä, Reikin historiaa, Reikin periaatteet, mitä Reiki on, miten Reikiä käytetään ja miten sillä hoidetaan itseä ja muita (ihmisiä, lemmikkejä ja kasveja) ja saadaan Reiki I -tason vihkimykset ja symboli käyttöön. Kurssin hinta 120 e. Kurssipäivät la ja su 12 - 16. Osoite Koura (Seinäjoki). (HUOM! Allergisille tiedoksi, paikalla myös eläimiä.) Ilmoittaudu mukaan: annaperala (at) protonmail.com

bottom of page